Zahvaljujemo se podjetju Euroclas & Co. d.o.o., ki so nam šli na roke glede najema ročnih nogometov.

Novoletno zabavo z poslovnimi partneji smo popestrili z najemom namiznega nogometa FA.BI. Zaradi izjemne izkušnje, smo se odločili za nakup. Sedaj nam nogomet predstavlja vsakodnevno sprostitev. Priporočamo tudi vam.

Po raziskavah sodeč naj bi 38% Slovencev doživljalo prekomeren stres na delovnem mesu - med njimi pa na srečo nismo Sensilabovci! S pomočjo namiznega nogometa, se s sodelavci vsakodnevno lahko sproščamo in se s tem še bolj povezujemo tudi skozi šport oziroma igro.

Odlična zabava in treniranje ročnih spretnosti tudi za najmlajše! Otroci so navdušeni.

Z igralnimi aparati smo bili zelo zadovoljni. Priporočam tudi vam, to pozitivno izkušnjo.

Očetu smo za Abrahama uresničili skrito željo in mu podarili nogomet FABI Family Profesional v modri barvi ohišja. Pogled nanj ob prvi igri in njegove iskrice v očeh je bilo neprecenljivo. Toplo priporočam to izkušnjo tudi vam.

Naša družina je z nogometom FABI Family Profesional izjemno zadovoljna. Predstavlja izvrstno sprostitev za celo družino in naše goste. Priporočamo ga tudi vam.

V našem podjetju, smo v sobo za sprostitev dodali še namizni nogomet FABI Family Profesional, ki je v hipu postal uspešnica. Prava ideja za zbistriti glavo.

Za popestritev delovnika smo si izbrali namizni nogomet, FA.BI. Family Profesional ki nam odlično služi. Z storitvijo podjetja Euroclas & Co. do.o., smo zelo zadovoljni. Profesionalnost, točnost in ugodna ponudba je njihova odlika.

Vse super. Zagotovo se bomo še kdaj dogovorili.

Zahvaljujemo se vam za namizni nogomet, ki popestri hotelsko vzdušje in omogoča sproščeno zabavo za naše goste. Obiščite nas in se pridružite zabavi.

V firmi smo namestili namizni nogomet. Zelo nam popestri naporen delovnik. Vsak dan odigramo cca 10 min partije. Super za sprostitev.