Zadovoljne stranke

V firmi smo namestili namizni nogomet. Zelo nam popestri naporen delovnik. Vsak dan odigramo cca 10 min partije. Super za sprostitev.
Z nakupom ročnega nogometa so naši učenci, včasih pa tudi nekateri učitelji, dobili imeniten poligon za sproščanje odvečne energije med odmori. Poleg našega sklada gre zahvala predvsem g. Alojzu Peklaju iz podjetja Euroclas za strpnost ter posluh pri naših številnih vprašanjih in željah.
Pred letom dni smo za program PUM-O in mladinski dnevni center KamRa kupili namizni nogomet FABI Family Profesional. Pred tem smo imeli že kar nekaj namiznih nogometov. Marsikateri ni zdržal niti par mesecev ne da bi ga bilo potrebno popravljati, lepiti, privijati vijake ..... S tem namiznim nogometom pa smo izredno zadovoljni. Po enem letu je namizni nogomet zelo lepo ohranjen, kljub temu, da ga vsakodnevno uporablja zelo veliko otrok in mladostnikov. Izpeljali smo tudi že kar nekaj turnirjev in ga uporabili za različne dogodke. Otroci in mladostniki ga imajo zelo radi. Eden od udeležencev ga je opisal takole: "Namizni nogomet je zabavna igra pri kateri je zelo pomembna spretnost in refleksi. Je igra s katero se lahko spoznava nove ljudi in zabava. Namizni nogomet FABI ima fleksibilne ročke in prijetne ročaje za igranje."
Storitev najem igralnih aparatov je zelo priročna, saj izloči nelagodnosti pri transportu, postavitvi, vzdrževanju in nenazadnje brez večje investicije.
Navkljub veliki družini in veliko ostalih pripomočkov za krajšanje časa, je namizni nogomet FABI Family Profesional, postal najbolj priljubljen kos pohištva. Z njim se družimo, nanj jezimo in vsakič nekdo od veselja kriči. Rad bi pohvalil ekipo za dostavo in montažo, saj je od naročila do prvega gola potekalo brezhibno.
Mišo
Mavčiče
Nogomet FA.BI. Family Profesional je odličen. Zelo kakovostna in profesionalna izdelava. Tudi sama storitev, od naročila, plačila in dostave je brezhibna. Če se kdorkoli odloča o nakupu česa podobnega, zelo priporočam.
Robi
ŠD Rim
Pri podjetju Euroclas&Co. doo, smo kupili dva obnovljena igralna avtomata: zračni hokej SAM in pikado Lowen. Namestili smo ju v klubski prostor naše gimnazije in dijaškega doma. Že takoj smo bili zelo zadovoljni s strokovnim svetovanjem glede nakupa s strani g. Alojza Peklaja in korektnostjo glede kvalitete avtomatov. Dobava je bila takojšnja, montaža zelo hitra, poleg tega garancija in omogočen servis. Dijaki igralne aparate s pridom uporabljajo in ob igranju tako veliko časa preživijo aktivno drug z drugim, ne pa zgolj virtualno. Vsekakor lahko podjetje priporočamo zaradi strokovnosti in ažurnosti, ter kvalitetnih naprav.
Gašper Otrin
Vzgojitelj in profesor Gimnazija Želimlje in Dijaški dom sv. Janeza Boska
Naši otroci so presrečni nad podarjenim namiznim nogometom in že pridno trenirajo za turnir. Najlepša hvala v imenu vseh nas! Ko bomo prvaki se bomo spomnili na vas.
Ekipa zavoda MISSS
Igralne aparate smo najeli za animacijo na dogodku, ki je bila velika popestritev obiskovalcev tekom večera. Aparati so v odličnem stanju in nepoškodovani, na dogodku pa so delovali brezhibno. Alojz in ekipa so super. K sodelovanju so pristopili zelo profesionalno in hkrati dovolj sproščeno, da ni bilo vzdušje preresno. Tekom dogovarjanja se je vse dalo zmenit in dogovorit, četudi je bilo nekaj izzivov glede časovne izvedbe s strani lastnikov prireditvenega prostora. Hvala za super sodelovanje in verjamem, da ne bo zadnje.

PS: Za najem aparatov sem dobila priporočilo s strani prijatelja Acota (Aleksandra) iz Fun4U. Odločali smo se med najemom pri vas in enem drugem ponudniku, vendar je pretehtala odločitev, da je Aco izpostavil predvsem vaš pozitiven odnos do dela, fleksibilnost in korektnost (česar pri drugem ponudniku ni mogel, kljub finančno ugodnejši ponudbi). Tudi osebno bi se vam rada še enkrat zahvalila za vse skupaj - organiziranje dogodkov ni lahka naloga. Vendar prav zaradi ljudi, kot ste vi in vaša ekipa, zadeve tečejo in zmanjšujejo stres ter nepredvidljive situacije. HVALA!
Vika Krajnc
POINT OUT, Ljubljana
»Najem zračnega hokeja pri podjetju Euroclas & Co. se je izkazal za pravo kombinacijo posla in zabave, saj je na sejmu Expomego popestril vsesplošno dogajanje, lahko rečemo, da je bil v središču pozornosti. Veseli smo, da smo svojim potencialnim kupcem poleg strokovnih nasvetov ponudili še delček zabave, kar pa nam seveda ne bi uspelo brez podjetja Euroclas & Co., kateremu gre posebna zahvala za zanesljivost, ažurnost ter profesionalnost. Mi bomo zagotovo tudi v prihodnje poskrbeli za razigrane družabne dogodke… Poskrbite tudi vi :-)«
Maja Lah
Trgo ABC d.o.o. Koper
Naša ravnateljica se je odločila za nakup nogometa. Namizni nogomet za pozitivno vzdušje in povezanost na šoli.
Učitelj matematike iz Ljubljane
Zahvaljujemo se podjetju Euroclas & Co. d.o.o., ki so nam šli na roke glede najema ročnih nogometov.
Ela Vojinovič
Rotaract klub Ljubljana
Novoletno zabavo z poslovnimi partneji smo popestrili z najemom namiznega nogometa FA.BI. Zaradi izjemne izkušnje, smo se odločili za nakup. Sedaj nam nogomet predstavlja vsakodnevno sprostitev. Priporočamo tudi vam.
Davorin
Grundfos Ljubljana d.o.o.
Po raziskavah sodeč naj bi 38% Slovencev doživljalo prekomeren stres na delovnem mesu - med njimi pa na srečo nismo Sensilabovci! S pomočjo namiznega nogometa, se s sodelavci vsakodnevno lahko sproščamo in se s tem še bolj povezujemo tudi skozi šport oziroma igro.
Urša Jakelj
Sensilab d.o.o.
Odlična zabava in treniranje ročnih spretnosti tudi za najmlajše! Otroci so navdušeni.
Primož Burger z družino
Z igralnimi aparati smo bili zelo zadovoljni. Priporočam tudi vam, to pozitivno izkušnjo.
Vlasta
Očetu smo za Abrahama uresničili skrito željo in mu podarili nogomet FABI Family Profesional v modri barvi ohišja. Pogled nanj ob prvi igri in njegove iskrice v očeh je bilo neprecenljivo. Toplo priporočam to izkušnjo tudi vam.
Žiga
iz Slovenj Gradca
Naša družina je z nogometom FABI Family Profesional izjemno zadovoljna. Predstavlja izvrstno sprostitev za celo družino in naše goste. Priporočamo ga tudi vam.
Andrej
iz Dolenjske
V našem podjetju, smo v sobo za sprostitev dodali še namizni nogomet FABI Family Profesional, ki je v hipu postal uspešnica. Prava ideja za zbistriti glavo.
Denis
msg life odateam d.o.o. Maribor
Za popestritev delovnika smo si izbrali namizni nogomet, FA.BI. Family Profesional ki nam odlično služi. Z storitvijo podjetja Euroclas & Co. do.o., smo zelo zadovoljni. Profesionalnost, točnost in ugodna ponudba je njihova odlika.
Team KF Finance
Vse super. Zagotovo se bomo še kdaj dogovorili.
Damjan Rodoše
Four Points by Sheraton